techie digital














18 comments:

  1. none of the product D's worked. the file is trying to insstall and am at the ID screen

    ReplyDelete
    Replies


    1. Hi, I tried to download from the links given above, but unfortunately, they are not working, so guys, just a friendly reminder, do not waste your time downloading from the links above. I did some searching and finally found the real and working file, which in turn I will share to you just to help you save some time searching...

      CLICK HERE TO DOWNLOAD THE WORKING FILE (DIRECT LINK)

      CLICK HERE TO DOWNLOAD THE WORKING FILE (DIRECT LINK)


      i HOPE I HELPED AND HAVE A GREAT DAY!

      Delete
    2. how i can add search box on blog

      Delete
  2. i hav tied typing and copying n pasting ID.... no good.

    ReplyDelete
  3. SOLVED... was using wrong MSO version. i now have software installed however i cannot activate it. the product codes worked but hangs @ activation.???

    ReplyDelete
  4. product installed BUT when i go to "Help" screen there is no link to "Change product code". i only get notice that product needs to be activated.

    ReplyDelete
  5. product installed BUT when i go to "Help" screen there is no link to "Change product code". i only get notice that product needs to be activated.

    ReplyDelete
  6. When i run the activator this is what it says "Could not access KMSEmulator path set in Settings, using default installation path.
    Failed to start C:\Windows\KMSEmulator.exe
    " could you please help me?

    ReplyDelete
  7. I ran the "Activator" successfully and it states that the product has been activated. However, when i open any of the programs the activation screen still comes up. Is this just an inconvenience OR iss the product STILL NOT activated????

    ReplyDelete
  8. I had an older 2010 that wouldn't activate with the key code it came with (used already on another computer) But when I used one of these key codes it loaded and worked. Wow, that saved me some $$. so glad I found this, and thank you for taking your time to help us.

    ReplyDelete
  9. Thank you very much , it's working good.

    ReplyDelete
  10. the pin number is wrong could you plesae send the correct one

    ReplyDelete